Start nwe. modules 1e wk apr

 

Goed, dat je komt kijken!

We gaan verder met jullie hbo opleiding, dus weer aan de studie!
Jullie lectoren zijn blij verheugd, dat ze jullie weer mogen verwelkomen en de module kunnen oppakken!
Weer een discipline van jullie BSc bachelor-opleiding behalen.

Het zijn spannende, maar ook uitdagende tijden; de betere goden komen nu bovendrijven.
Juist nu hebben de bedrijven, instanties en overheden kwaliteit nodig om te kunnen overleven.
Daar, waar vele ondernemingen noodgedwongen afscheid nemen van vele medewerkers (en dat zullen er de komende tijden nog veel meer worden) zijn directies meer dan ooit overtuigd van de noodzaak gekwalificeerde excellente professionals in huis te hebben, die kunnen sturen op basis van hun bewezen inzichten en overzichten (lees: officieel hbo diploma met vrijwel alle logistieke disciplines gekoppeld aan relevante werkervaringen).
De sleutelposities vragen om gepassioneerde logistiekelingen, die logistics en supply chain ademen.
De recruiters anticiperen al op de huidige en komende ontwikkelingen.
Júllie kansen: de toekomst ligt aan jullie voeten!

Ik hoop, dat niet alleen jij maar zeker ook de mensen in je omgeving gespaard zijn en dat COVID-19 geen vat heeft gekregen op jullie.
Binnen het nieuwe normaal zullen we naar een geheel andere samenleving gaan, met andere regels, wetten, normen en waarden.
Kwaliteit, flexibiliteit, creativiteit en ambitie zijn inmiddels wereldwijd de keywords!

Conform onze verwachtingen, gebaseerd op de door de EU verstrekte informatie, gaan we per respectievelijk maandag 29 maart, dinsdag 30 maart en donderdag 01 april 2021 onze fysieke colleges op onze locatie in Groningen hervatten.
Zoals reeds in een eerder stadium gemeld, doen we dat met gebak in de pauze en een drankje achteraf aan de bar. Het sociale aspect en jullie saamhorigheid zijn immers wezenlijke waarden.
We zijn de afgelopen 3 maanden goed doorgekomen met ons (gedwongen) alternatief: online learning middels Microsoft Skype en Teams. Fijn, dat jullie geen studievertraging hebben opgelopen.

Wij hebben samen met onze opleidingslocatie "Best Western Plus Groningen Plaza" alle door Nederland en de EU voorgeschreven maatregelen in acht genomen om jullie veiligheid te zekeren; we zijn zelfs nog stappen verder gegaan. De zorg voor jullie gezondheid is mede de onze, daar waar het voorwaarde scheppende maatregelen betreffen.

Best Western heet jullie welkom met een warme glimlach. Dat deden ze altijd al, maar de bijbehorende handdruk laten ze nu even achterwege. De BWP-gastheer staat voor jullie stand-by, maar houdt uiteraard gepaste afstand. In de zaal staan desinfectiemiddel en papieren doekjes. Deze tref je ook op meerdere plekken in het complex aan. Op een centrale tafel in de collegezaal staan kannen koffie en thee klaar; daarbij een aantal handschoenen. We willen jullie vragen onderling even af te spreken wie de koffie/thee inschenkt. Elke deelnemer krijgt een eigen tafel met stoel. Op de tafel vind je een fles water met glas en een schaaltje met daarin een verpakt koekje, aantal snoepjes en verfrissingsdoekje. 

Het spreekt voor zich dat toiletten, algemene ruimten, deurklinken, lichtknopjes en liften iedere dag extra vaak worden gedesinfecteerd/schoongemaakt. 
 
We hanteren de richtlijnen van het RIVM en indien nodig passen we bovenstaande middels voortschrijdende inzichten daarop aan, het is “work in progress”. Als blijkt dat iets (nog) beter kan, passen we het aan, waarbij de richtlijnen van het RIVM altijd leidend zijn.

Wij zullen er, zoals gebruikelijk weer alles aan doen om jullie maximaal te faciliteren bij het behalen van jullie hbo diploma en dat op de meest plezierige wijze.

Jullie lectoren zullen mogelijk ter voorbereiding op het eerstvolgend college alvast een mail zenden.

Wij verheugen ons op het weerzien; we maken er samen wat goeds en moois van.
Immers, een hbo functie in de logistics / supply chain is het beste wat je -beroepsmatig- kan overkomen: je topjob!


Met een vriendelijke groet,

Henk Bouwman